Quiromassatge

fisio“Massatge manual orientat a alliberar l’estrès i les tensions del dia a dia”

El quiromassatge és un tipus de massatge corporal que es fa exclusivament amb les mans i es basa en amassar, fregar i pressionar les parts superficials del cos. És més que un conjunt de maniobres terapèutiques manuals, és la suma de tècnica i intenció; una manera de transmetre a través de les mans, sensacions agradables, energia curativa i relaxació física. Influeix positivament en el cansament i en els estats d’ànim.

 

Quiromassatge relaxant i personalitzat

Oferim quiromassatges per ajudar a alliberar l’estrès i les tensions de la feina i del dia a dia, tenint en compte la fisionomia de cada persona, les seves necessitats i les patologies que presenti.

 

Quiromassatge terapèutic/descontracturant

El quiromassatge terapèutic s’utilitza per alleujar els dolors i contractures derivades de moviments repetitius, ergonomia física inadequada, sobrecàrregues musculars, etc.

 


 

Terapeuta

L’Albert Bargués té el Grau en Biologia, i està format a l’escola de quiromassatge Quirotema de Barcelona, al 2008. Té formació de massatge tailandès a Wat Po and Chetawan schools, Chiang Mai (Tailàndia). Actualment està en formació d’Osteopatia a l’escola Ali Beys.

Per concertar cita o per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb l’Albert al T. 680695512 o a albertbp.92@gmail.com.