Psicoteràpia

Acompanyament als cicles de vida

Acompanyem a persones que passen per moments difícils de les seves vides en el sentit més ampli possible. L’atenció personal i dedicada busca proposar noves orientacions en la manera de veure les coses i que sigui la mateixa persona que, poc a poc vagi entreveient com afrontar aquests moments.

Convidem a no fugir i poder veure les coses tal com es presenten moment a moment. A observar les pròpies resistències i poder-les acompanyar i acollir amb més claredat i compassió. Entenem que la vida presenta aquests cicles i ens agrada que es puguin aprofitar com espais d’obertura i de repte, per aventurar-nos a mirar cap endins.

Nosaltres estem al costat de cada persona fent el camí que, en aquell moment, està disposada a fer. Ni més ni menys, just al costat. Escoltant i obrint possibilitats, més o menys atrevides, que estimulin a mirar sense por el que hi ha per a investigar nous camins.
 


 

Qui no sʼha sentit ressonat amb preguntes o reflexions semblants?
  • Com puc saber més de mi per poder mirar de cara aquest moment difícil de la meva vida? Com puc acompanyar-lo sense resistir-mʼhi?
  • Com puc estar més atent i més present en el meu dia a dia de la meva vida?
  • Em noto tens/a, crispat/da, no paro, no estic gaire segur de tenir una direcció clara…
  • És que moltes coses depenen de mi… però, és clar, també veig que si jo no em sento bé, sencera, fluïda, més present, tot el que depèn de mi també se’n ressent…

Algunes experiències de les persones que han passat per Aima >

 
Si vols demanar cita amb la Carme Calafat, la Maite Suay o la Gemma Pomarol, posa’t en contacte amb nosaltres a contacte@aima.cat.