Tècnica Metamòrfica

corporal“La tècnica Metamòrfica treballa directament sobre l’energia vital del pacient ajudant-lo a manifestar-se amb tot el potencial del seu ésser.”

Aquesta energia de la vida s’instal·la en la columna i es manifesta en els peus. El pacient rep el massatge en la zona interna del peu (arc plantar), en les mans i en el cap.

 


 

Orígens

La tècnica Metamòrfica va ser creada pel reflexòleg Robert St John, que va dedicar la major part de la seva vida al diagnòstic de patologies a través de la observació del peu. Robert St John va crear el seu propi mapa reflex analitzant als seus pacients i el seu treball se centrava en la zona reflex de la columna (sistema nerviós central).

 

Beneficis

La tècnica Metamòrfica ajuda a reforçar la teva voluntat, engega mecanismes perquè la teva vida canviï, i aporti confiança en la capacitat que tots posseïm de ser feliços.

 

Terapeuta

La Carla Broto està formada en Reiki, tècnica metamòrfica, tècnica en musicoteràpia, amb estudis superiors de composició al conservatori del Liceu, i terapeuta floral (Flors de Bach) a mans de Ricardo Orozco. www.sonoterapiacbp.com

Pot concertar cita o per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacta amb la Carla al T. 662107284 o a broto.cp@gmail.com