Meditació

“La meditació és una pràctica de silenci que facilita, a través d’una atenció pausada a la respiració, una progresiva intimitat amb un mateix”

Aquesta intimitat permet obrir un espai interior on, poc a poc, es va acollint el que va emergint moment a moment. Al llarg de la meditació, van apareixent sensacions, emocions i/o pensaments que observem sense judici i deixem anar una i un altre vegada, retornant l’atenció a la respiració. L’anclatge a la respiració ens permet disposar d’un eix on tornar quan els nostres pensaments se’ns enduen i no ens deixen estar en el present. Aquesta pràctica ens facilita anar generant consciència i més presència a cada moment.

 


 

Pràctica

A Aima oferim dos espais per a la pràctica de la meditació:

· Dijous de 20 a 21h, conduida pel professor de Dao Yin, Miquel Àngel Cabrer. Les meditacions s’acompanyen d’uns moviments de Dao Yin que permeten alinear el cos i obrir la porta de la quietut. Un cos alineat i estable és el que permet que la ment es tranquil·litzi de manera natural.

En el cas de que no coneixeu la pràctica de la meditació, el Miquel Àngel us podrà explicar els conceptes bàsics per començar.

Si estàs interessat/da en participar-hi posa’t en contacte amb la Carme a vidalbailen@hotmail.com o al T. 620 963 931 o amb el Miquel Àngel al T. 605507930.