Ioga

ioga-2“El ioga és crear un espai d’intimitat i estabilitat interior que ens porta cap a la calma”

El ioga que proposem té com a eix principal la respiració i pretén unir, de manera conscient, el cos, la respiració i la ment perquè funcionin com un tot. La respiració és la porta cap el nostre interior, un espai íntim per suavitzar tensions i desfer nusos, alinear el cos i unificar-se. Un treball individualitzat i respectuós en un ambient agradable, on no hi ha presses, que ens dóna l’oportunitat d’estar amb nosaltres mateixos.

 


 

Classes

Les classes conduïdes per la professora Carme Vidal, són en grups reduïts, tenint molt en compte les possibilitats físiques, psicològiques i energètiques de cada persona, per treure’n el màxim benefici sense risc per al cos.

Les classes són d’1h30′ perquè incorporem a l’inici 15′ de meditació que faciliten entrar en un espai de silenci i ajuden a aprofundir més en la pràctica de ioga.

Amb les āsanes treballem la coordinació, la flexibilitat, l’equilibri i l’estabilitat, per aconseguir més consciència, concentració i silenci.

 

A qui van dirigides?

Van dirigides a tothom que vulgui practicar ioga. El nivell s’adapta a les necessitats de cada grup i persona. Ja que la pràctica és individual i la professora ofereix atenció personalitzada, en aquest moments hi ha classes de diferents intensitats, de més suaus a més intenses. Es busca l’espai més idoni per a cadascuna de les persones.
 

Informació pràctica

El curs dura de setembre a juny, i es paga a començament de cada mes. Si en alguna ocasió no podeu venir a la vostra hora habitual, podeu recuperar-la en qualsevol altre horari durant el curs. La no assistència no eximeix del pagament de l’activitat: en cas de no poder assistir, la mensualitat s’ha d’abonar igualment, i cal avisar abans de començar el mes en cas de donar-se de baixa.

Per a més informació descarrega’t aquest PDF. Si vols venir a provar una classe posa’t en contacte amb la Carme a vidalbailen@hotmail.com o al T. 620 963 931.