Teràpia floral

aima_musica-terapia“Una teràpia natural basada en essències florals, que té en compte tant la salut de la persona, com el seu estat d’ànim, la seva personalitat i la seva manera d’afrontar els problemes”

En moments difícils, quan tenim actituds negatives, les flors de Bach són de gran valor per arribar a trobar un equilibri i així evitar l’aparició de símptomes. Podem utilitzar les Flors de Bach per lluitar contra l’estrès, la depressió, l’ansietat, la impaciència, els traumes, per aprimar-se… S’utilitza també en nadons, en animals o fins i tot en plantes (El Rescue Remedy, remei urgent o remei rescat, ajuda a una planta a florir amb més força quan és trasplantada).

 


 

Beneficis de la teràpia Floral

Alguns dels avantatges i beneficis de les flors de Bach són:

• Les Flors de Bach transformen les actituds negatives en positives.

• Els remeis es poden prendre sols o juntament amb altres tractaments, a més són compatibles amb medicaments i amb altres remeis homeopàtics.

• No tenen efectes secundaris.

• No són addictius.

• Són beneficiosos per als animals i les plantes.

• Apte per a totes les edats: El poden prendre des dels nadons fins als ancians.

• El poden prendre les embarassades.

• Les Flors de Bach restableixen el desequilibri de l’individu.

 

L’origen de les Flors de Bach

Van ser creades pel Dr. Edward Bach Fa gairebé 70 anys. Edward Bach va fer aquest escrit: “La malaltia no és una crueltat ni un càstig, sinó només i únicament un avís; és un instrument del que se serveix la nostra pròpia ànima per mostrar-nos els nostres errors, prevenir-nos d’altres i impedir-nos cometre més danys per tornar-nos al camí de la veritat i de la llum, del que mai hauríem d’haver-nos apartat.”

Gràcies a aquest escrit troba cada vegada més adeptes a la medicina humanística, la psicosomàtica i la teràpia holística.

Segons Edward Bach la malaltia és el resultat d’un desequilibri emocional, el qual es produeix en el camp energètic de l’ésser viu i si persisteix es produeix la malaltia en el cos físic. És a dir el desequilibri emocional és la causa de moltes de les malalties per això es basa en atacar l’arrel que va causar el desequilibri i que aquest al seu torn va causar la malaltia.

L’agent curatiu ha d’actuar sobre les causes i no sobre els efectes. Les flors de Bach (agent curatiu) actués corregint el desequilibri emocional.

 

Terapeuta

La Carla Broto està formada en Reiki, tècnica metamòrfica, tècnica en musicoteràpia, amb estudis superiors de composició al conservatori del Liceu, i terapeuta floral (Flors de Bach) a mans de Ricardo Orozco. www.sonoterapiacbp.com

Pot concertar cita o per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacta amb la Carla al T. 662107284 o a broto.cp@gmail.com.