Política de privacitat

POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Vull que coneguis en tot moment el tractament que faig de les teves dades. Per això, t’informo que tant aquest lloc web com el negoci que la sustenta i el seu responsable, que és Gemma Pomarol Clotet, compleixen amb la normativa espanyola i europea de protecció de dades.

Totes les dades s’emmagatzemen en uns fitxers de dades, dels quals Gemma Pomarol Clotet és titular.

Per a la teva visita i navegació d’aquesta web, no cal que facilitis cap dada de caràcter personal.

Els casos en què és possible que els usuaris facilitin les seves dades són les següents:

1. Si ets el nostre client o col·laborador.

2. Si ens envies un correu electrònic.

3. Si et subscrius al Butlletí (la llista de correu d’Aima).

En cada cas, les dades corresponents podran ser incorporades a un fitxer, del qual Gemma Pomarol Clotet és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les dades està garantida, ja que es prenen totes les mesures de seguretat necessàries per a això. Les dades s’usen exclusivament per a la finalitat que s’han facilitat i no es comercialitzarà amb elles.

Si et subscrius a la llista de correu, rebràs novetats de la web, actualitzacions de les activitats, informació comercial de les activitats, pràctiques i teràpies d’Aima, recomanacions de contingut promocional de professionals de la nostra confiança i altres continguts relacionats amb la temàtica d’aquesta web que et puguin resultar interessants. En qualsevol moment pots donar-te de baixa a través del mateix correu electrònic que rebis d’Aima.

Les campanyes les enviem a través del gestor de correu Mailchimp.

En tot moment, els usuaris que vulguin exercir els seus drets d’oposició, accés i informació, rectificació, cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització, poden escriure’ns per correu electrònic a contacte@aima.cat amb l’assumpte BAIXA.

Per acabar, m’agradaria recordar-te que l’accés a aquesta web pot implicar la utilització de cookies per facilitar la navegació.

Si tens qualsevol dubte relacionat amb el tractament de les teves dades i de la teva privacitat, escriu-nos.