Taller d’iniciació al Mindfulness

Filed in Activitats realitzades, Meditació by on 24/01/2019

aima_mindfulness 

El ritme de la teva vida, la feina, la família, les obligacions i els deures… et deixen poc espai i temps per connectar-te amb tu mateix/a?

Tens la sensació de viure en mode “pilot automàtic” i això et genera diàriament més fatiga, estrès, insomni i ansietat reduint així la teva salut i benestar?

Aquest taller pràctiv de Mindfulness et donarà l’oportunitat de poder crear-te l’esapi interior per poder entrar i observar amb atenció, curiositat i amabilitat com està la teva ment i e teu cos a través de diferents pràctiques de meditació Mindfulness que desenvoluparem durant el taller.

La pràctica continuada de Mindfulness t’ajudarà a incrementar l’atenció conscient en el moment present millorant així la teva calma mental generant sensacions de plenitud, equilibri, serenor i felicitat. En el curs, aprendràs tècniques i consells pràctics d’exercicis de Mindfulness que podràs portar a la vida quotidiana per tal d’augmentar la teva concentració, reduir la distracció mental i les rumiacions i millor l’eficiència de tasques. També t’ajudarà a crear relacions més positives d’amabilitat cap a tu mateix/a i cap els altres, reduint la reactivitat davant les situacions difícils que se’t presentin en el dia a dia.

No necessites haver practicat prèviament Mindfulness o meditació. Vestir roba còmode. No és necessari portar cap material específic, l’esapi diposa de coixins, màrfegues, cadires, etc.

“Mindfulness és saber el que està passant quan està passant sense preferències” - Rob Nairn (creador del programa MBLC)

Veure cartell

 

Dia: Dissabte 9 de febrer 2019 
Hora: de 10h a 14h i de 15.30h a 18h (dinar no inclòs)
Preu: 70€ (inclou àudios amb meditacions guiades)
Lloc: Aima
Acompanyat per: Cristina Bubé, instructora oficialment acreditada de la Mindfulness Association de UK.

Per informació i inscripcions: T. 616189423 o a contacte@aima.cat

Comments are closed.