De la serenitat a la introspecció. Taller de meditació

Filed in Activitats realitzades, Meditació by on 27/08/2018

aima_meditacio

A la meditació hi arribem sovint a través de serenitat. I la serenitat s’aprèn.

L’absència de serenitat és un obstacle per a la meditació. Per això, en molts dels tractats clàssics del ioga trobem un sistema de vida integral que mena a la calma a partir d’una conducta no perjudicial (no fer dany d’acció, paraula, pensament), el compromís amb la pràctica i l’autodomini que s’obté pel fet de relacionar-nos amb objectes, pensaments i persones sense el desig de posseir-los ni de rebutjar-los. Aquest és un dels camins cap a la meditació.

Com fer-ho? Practicarem la meditació al llarg de tres sessions i proposarem algunes pràctiques meditatives del ioga que tenen per objectiu afeblir les afliccions i facilitar estats contemplatius i de serenor.

Tot i que recomanem l’assistència a totes les sessions, podeu venir a sessions soltes, en les quals també parlarem de com estructurar la pràctica personal i incorporar-la en la nostra quotidianitat de manera que ens resulti adequada i beneficiosa. Porteu roba còmoda i, si en teniu, coixí de meditació.

Veure cartell

 

Dates: Dissabte 20 d’octubre | Dissabte 17 de novembre | Dissabte 15 de desembre
Horari: 10.30h a 12.30h
Preu del taller complet (3 sessions): 65€
Preu d’una sessió: 25€
Lloc: Aima (c. Francisco Giner 40, Barcelona)

Impartit per: Oriol Cendra, practicant i estudiós del ioga, diplomat com a professor per l’Associació Espanyola de Practicants de Yoga (2004). oriolcendraplanas@gmail.com | T. 699 97 35 80

Per informació i inscripcions: contacte@aima.cat

Comments are closed.