Experiències a Aima

“El Dao Yin em convida, a cada pràctica, a percebre amb més consciència el moviment subtil del meu cos com un tot sencer, i afinar la meva sensibilitat per saber assaborir aquest moviment de la vida. Tot un regal.” G. P.


“La Tècnica Alexander m’ajuda a tenir mes consciència de viure o sentir el present. La postura d’estar de peu és com posicionar-se al món amb més confiança i obertura, des d’una serenitat més íntima, humil, però forta, flexible i fluïda.” E. P.


“Per a mi el Ioga és posar en harmonia tot el meu cos unint ment, moviment i respiració. Ser conscient que tinc un cos, sobretot, quan no em fa mal. La meditació és una altra cosa més profunda. És com anar en un vaixell tot ple de coses per un riu avall, agitat i convuls. Baixo del vaixell, em poso a la vorera en silenci, tranquil·lament, i des de la distància i la calma reflexiono si m’ interessa tornar al vaixell o optar per altra alternativa. Aquesta metàfora il·lustra el què per a mi representa la meditació.” A. S.


“Em vaig trencar el menisc i m’havia d’operar. Les mans del Frank, la seva atenció precisa, seriosa i professional van aconseguir que em lliurés del quiròfan. Li estic molt agraïda. Ja no he tornat a tenir molèsties al genoll.” A. C.


“Les sessions de Massatge Tailandès amb la Neus són un procés terapèutic integral d’equilibri del cos físic i energètic. Els seus tractaments evolucionen amb el temps i aprofundeixen en la millora de la mobilitat del cos, en la salut d’òrgans interns, en la fluïdesa de la respiració i sobretot són una experiència de consciència on la ment s’aquieta i un reconnecta interiorment. Una experiència divina, tant per a la recuperació de dolències, per a la prevenció i manteniment, però sobretot com a procés d’interiorització.” J.


“A Aima vaig trobar la meva doula: una companya que em va deixar parir-me al meu ritme, sense forçar-me ni retardar-me, però evitant més dolors dels necessaris, més riscos dels justos. I, així, recolzada, confiada en tenir algú al costat que sabia què estava passant, vaig poder enllestir el procés: sortir de la foscor i veure llum, sentir-la, crear-la. Creure-la.” B.


“He realizado con Maite Suay varios tratamientos psicológicos: dos terapias grupales, dos constelaciones familiares, tratamientos de PNL y terapia individual. En mi caso, he realizado un intenso trabajo personal de más de dos años, el cual ha sido muy positivo para mi salud mental. Este buen resultado se ha reflejado en diferentes áreas de mi vida como es mi trayectoria profesional/laboral, universitaria, familiar, personal y social.” T. P.


“Aima m’ajuda a fer camí. M’ha mostrat i ajudat a tenir consciència, a acceptar-me, a ser feliç amb mi mateix, a gaudir del dia a dia i a fer-ho ara. Amb pas ferm, amb tendresa, amb comprensió, senzillesa humilitat i amor” O. S.


“Lentament he creat un abisme entre el jo i el mi… cansada… He lluitat dins els records de les nits irrespirables i m’has estès la mà… I m’has acompanyat més enllà, sense mesura, en mig de tot ho estrany… I m’has acompanyat i no ha estat massa tard… Avui em miro, i comprenc que deixar-te anar és viure’t… Avui m’atreveixo a navegar… Gràcies Aima.” M.


“El ioga de la Carme, ensenyat amb delicadesa i una atenció molt íntima i personal fa que pugui aprendre a escoltar el meu cos des dʼuna serenitat i un silenci que em permet retrobar-me, més unida. Cos i ment van més junts.” G.P.


“Hi ha etapes de la vida de color indefinit. En algun moment pots haver perdut el to exacte que tenies i no saps on t’ha quedat el pinzell per retocar-lo. A Aima m’han donat la mà per ajudar-me a aconseguir recuperar el color que desitjava: color de pau interior. El que ja no recordava és que aquest color es pot encomanar, amb el perfum d’un somriure i la tranquil·litat de saber que el traç de la vida depèn, sobretot, d’un mateix.” M. C.


“La Tècnica Alexander em fa conscient de les possibilitats del meu cos i de la meva ment. Busca un estat de màxima naturalitat amb el mínim desgast d’energia, això permet que vegis el món amb uns altres ulls. Amb petits contactes de la terapeuta sobre el cos, creixes, et relaxes, t’estabilitzes i trobes benestar corporal i mental.” M. J.


“Las sesiones de Masaje Tailandés con Neus han sido un gran descubrimiento para mi bienestar. El cariño, conocimiento y respeto por lo que hace se transmite en cada sesión y se traduce en notables mejorías en el cuerpo en general trayendo alivio, equilibrio y relajación para sentirse mejor y tomar conciencia de tu estado físico/mental. Esta terapia es un gran recurso para manejar el estrés y sus efectos en el cuerpo.” A.P.


“Aima ha estat tenir accés a una persona, la Gemma, amb qui sense saber molt bé com ni perquè, he après a desfer els nusos que m’ofegaven i que estaven convertint la meva vida en un esforç angoixant, en una tasca voluntariosa que m’amargava i entristia. He après a fer-me lleugera sense perdre consistència, a somriure sense relativitzar, a donar a importància al que realment en té, sense haver-ho de justificar.” M. G.


“Les sessions de xerrada sempre han significat per a mi un espai de llibertat d’expressió, sense sentir-me cohibida, tenint la sensació que tot pot ser dit, amb la més gran franquesa, i que serà comprès. Aquesta sensació de “receptacle de comprensió” d’allò que surt d’un mateix és no només tranquil·litzador, sinó que acaba aportant confiança.” F.M.


“Si vas en bicicleta amb els peus lligats als pedals, no pots aturar-te, no pots descansar: si ho fas, caus irremeiablement. Pedales i pedales. No deixes de pedalar. Un bon dia t’ajuden a veure que no, que no n’estan, de lligats, els peus. I t’atreveixes a frenar una mica, i fins i tot a posar un peu a terra. Potser tots dos. Fa por, perquè la cosa mareja, però descanses, mires i ets. Perquè hi ets. Hi ha el precipici que espanta i fa vertigen, però és que ja és això. T’asseus i respires un glop d’aire. Menges alguna cosa. Observes el precipici i els espais davant teu que s’obren i s’obren i no deixen d’obrir-se. T’aixeques i segueixes el curs. A peu, a poc a poc. O en bicicleta.” D.
 
 

aima_ones