Constel·lacions familiars

Filed in Properes activitats, Psicoterapia by on 01/09/2019

 aima_constelacions-familiars

Les constel·lacions familiars serveixen per a resoldre conflictes interns i externs de la persona i del seu sistema familiar. Es basen en la mirada al sistema familiar, el qual moltes vegades ens condiciona de manera inconscient.

Aquesta tècnica es basa en l’anàlisi multigeneracional amb la intenció d’acostar-nos als problemes de la persona, que es tracten mitjançant la teràpia sistèmica. Cada família té la seva pròpia memòria col·lectiva, a la qual tots els membres estan connectats i tenen accés.

Bert Hellinger, filòsof, teòleg i pedagog alemany, es va formar en psicoanàlisi, dinàmica de grups, teràpia Gestalt, anàlisi transaccional i teràpia sistèmica. Finalment, va crear la tècnica de les constel·lacions familiars. Hellinger va comprovar que n’hi havia prou de posar les persones a representar un paper en un espai determinat (el camp), perquè aquestes poguessin percebre les vivències dels individus que representaven, tot i no saber res de la vida d’aquests individus.

“Les constel·lacions es basen en els camps mòrfics, que són regions materials d’influència que actuen a través del temps i de l’espai” - Rupert Sheldrake

Veure cartell

 

Dia: Dissabte 18 de juliol 2020 
Hora: de 9.45h a 14.30h
Preu per fer la constel·lació: 80€
Preu pels representants: 10€
Lloc: Aima
Per seguretat, aquest taller el farem en grups reduïts. Si teniu qualsevol dubte o requeriment sisplau poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Acompanyat per: Maite Suay, psicòloga sanitària, té un màster en Psicoteràpia Analítica Grupal (universitat de Deusto) i una formació en Constel·lacions Familiars a l’Escola Meta (reconeguda per l’associació espanyola Bert Hellinger i l’associació alemanya DGfS).

Per informació i inscripcions: T. 649 720 577 o a maitesuay@iguanabcn.com

Comments are closed.