Reiki amb bols tibetans

aima_musica-terapia“El Reiki treballa sobre el cos com un tot, equilibrant les emocions, aportant claredat a la ment i reconnectant amb el nostre veritable jo”

Aquesta tècnica influeix en cada persona de manera diferent, però sempre actúa on més ho necessiti el receptor. Treballa en els nivells mental, físic, emocional i espiritual, i produeix un efecte de neteja. Proporciona una profunda relaxació, evoca una sensació de pau i benestar. L’energia Reiki és un agradable revitalitzador del cos i la ment. Juntament amb un massatge amb bols tibetans, que repercuteix sobre el cos i la ment a través de quatre mitjans fonamentals: l’auditiu, el cerebral, l’harmònic i l’energètic. És per això que es considera una tècnica tan completa com eficient.

 


 

Beneficis del Reiki amb bols tibetans

A nivell físic

Ajuda a la persona a mantenir la salut física enfortint el sistema immunològic. Allibera l’energia bloquejada i ajuda a eliminar les toxines del cos. Pot alleujar el dolor i els símptomes de l’estrès, i és rejovenidor. El reiki també pot restituir l’energia que es gasta en la vida diària. Si hi ha massa (o massa poca) energia en una zona determinada, aquesta part del cos esta fora d’equilibri i existeix un potencial de malaltia. Restableix l’equilibri natural i ajuda a la capacitat del cos a sanar-se a si mateix. S’utilitza per tractar diverses malalties físiques, com ara mals de cap, migranyes, sinusitis, constipats freqüents, grip, tos, dolors d’esquena, cistitis, mal d’estómac, infeccions, pedres de ronyó i la vesícula, molèsties i dolors de les articulacions.

A nivell emocional

Té un efecte relaxant i calmant sobre el sistema nerviós i aporta equilibri a les emocions desiguals. Mentre reps un tractament reiki, les teves emocions poden veure profundament afectades. Els bloquejos emocionals es poden alliberar, i com a conseqüència poden sorgir les llàgrimes o aparèixer espontàniament el riure de l’alleujament. Ens ajuda a ser mes conscients del nostre procés emocional intern. Contactant molt més de prop amb sorprenents sentiments: tristesa, por o enuig. L’energia reiki equilibra i harmonitza, i és molt útil en casos de commoció (física o emocional) i després d’accidents.

A nivell mental

El reiki treballa calmant i relaxant la activitat de la ment, això fa que hi hagi mes claredat, potser sobre un tema actual de pujada o sent conscient del procés interior.

A nivell espiritual

Després d’un tractament reiki sovint senten que estan en contacte amb alguna cosa mes profund que el seu jo habitual, entrant a un nivell més profund.

 

Terapeuta

La Carla Broto està formada en Reiki, tècnica metamòrfica, tècnica en musicoteràpia, amb estudis superiors de composició al conservatori del Liceu, i terapeuta floral (Flors de Bach) a mans de Ricardo Orozco. www.sonoterapiacbp.com

Pot concertar cita o per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacta amb la Carla al T. 662107284 o a broto.cp@gmail.com.