Massatge Tailandès

thai_flors“Antiga teràpia de curació que aporta un estat d’equilibri físic, energètic i emocional”

El Massatge Tailandès combina els principis del ioga, la medicina ayurvèdica, l’acupressió i la filosofia budista. Consisteix en estimular les línies energètiques del cos, ja sigui mitjançant l’aplicació de pressió utilitzant mans, braços i peus, o bé a través d’estiraments passius procedents del ioga. També incorpora la mobilització de les articulacions i moviments rítmics que aporten dinamisme i fluïdesa a les sessions.

L’objectiu és crear espai dins del cos, recuperar la llibertat de moviment i de respiració, conduint a una relaxació profunda que permet harmonitzar el funcionament global de tot el cos. Aquest tipus de massatge és un dels més complets ja que es treballa el cos sencer. A més a més, cada tractament és únic i s’adapta a les necessitats específiques del moment.

 


 

Orígens

És una antiga teràpia de curació que es va originar a l’Índia fa més de 2000 anys i que, amb l’expansió del budisme, va ser portada a Tailàndia per metges ayurvèdics i monjos budistes, on es mantingué als temples com a pràctica mèdica i sagrada. Des d’aleshores, el Massatge Tailandès ha format part de la medicina tradicional Tailandesa, juntament amb l’ús de plantes medicinals i els banys de vapor.

 

Beneficis

Augmenta la flexibilitat muscular i articular, millora la circulació sanguínia i limfàtica, alleuja contractures, estimula el sistema immunològic i digestiu, relaxa el sistema nerviós, aporta harmonia, vitalitat i un estat d’equilibri físic, energètic i emocional. Aquest tipus de massatge és recomanable ja sigui per a la recuperació d’una dolència específica i puntual, com a prevenció de lesions o bé per al manteniment d’un estat saludable.

La sensació final és semblant a haver rebut els beneficis d’una sessió de ioga, és per això, que també es conegut com a Thai Yoga Massage. El massatge es realitza al terra, sobre un matalàs on la persona que el rep vesteix roba còmoda i flexible.

 

Terapeuta

La Neus Abella està formada en Massatge Tailandès Terapèutic, Massatge Abdominal, Osteothai, Teràpia Craneosacral, Zenthai Shiatsu, i Reflexologia. Ofereix la possibilitat de fer les sessions en anglès.

Per concertar cita o per a qualsevol aclariment, poseu-vos en contacte amb la Neus al T. 665821879 o a neusyoga@gmail.com.