Dao Yin

daoyin“Mantenir una estructura corporal alineada i sòlida per obrir el camí a una ment més silenciosa”

El Dao Yin és un treball corporal xinès orientat a mantenir un cos alineat i relaxat. Els seus orígens provenen de la tradició xinesa, on el cos sense estancaments era sinònim de salut.

El nostre cos té dos moviments bàsics: tensió i distensió, acció i relaxació, moviment i quietud. Els canvis entre aquestes dues variants és el que produeix la vida. En la pràctica del Dao Yin lo important no és aprendre una seqüència de moviments, sinó saber assaborir aquesta alternança, en aquest cas d’extendre i expulsar, en realitzar els moviments.

“Quan el cos no està alineat
la força interna no arribarà.
Quan no estàs tranquil  a l’interior
la ment no estarà ordenada.
Alinea el teu cos, assisteix la força interna.”
(Neiye IV a.n.e)
 


 

Classes

La pràctica del Dao Yin es treballa amb moviments suaus que combinen respiració i automassatge. El treball, dirigit pel mestre Miquel Àngel Cabrer, es centrarà en Baduajing (8 Brocados), Yi Jin Jing (Cambio de tendones), He Xiang (Grulla Planeadora). Una pràctica que, de manera natural, facilitarà una relaxació del nostre cos i una quietud al nostre interior. Ofereix la possibilitat de fer la pràctica en anglès.

Si estàs interessat/da en provar una classe gratuïta o començar posa’t en contacte amb el Miquel Àngel al T. 605507930 o amb nosaltres a contacte@aima.cat