Consciència corporal: Tècnica Alexander

corporal“Aprendre a observar
el cos a través de les activitats
del dia a dia”

La Tècnica Alexander ens permet tenir consciència dels nostres hàbits corporals. Ens ajuda a focalitzar l’atenció en el nostre propi cos com a instrument per expressar-nos aquí i ara. Això ens dóna l’oportunitat de poder escollir com ens volem sentir amb nosaltres mateixos i accedir a la creació d’un mapa interior.

Els principis bàsics de la Tècnica Alexander són el control primari, és a dir, la importància vital de la relació entre coll, cap i esquena; i la inhibició, és a dir, aprendre a saber aturar-se, a saber dir “No a lʼestímul i a lʼhàbit”.

Del que es tracta és de no oblidar aquests principis en la nostra vida quotidiana i per fer això cal perseverança. Canviar patrons dʼús, és a dir, maneres en què ens fem servir, és senzill i a la vegada ens repta.

 


 

Sessions individuals i grupals

Treballem amb sessions individuals i tallers grupals. Els tallers grupals són tallers divertits dʼexploració del nostre ús corporal i dels nostres hàbits. Aquests hàbits es poden anar fent conscients a través dʼaquesta reeducació postural.

Sessions impartides per la professora i terapeuta Eva Moreno, formada al Constructive Teaching Centre de Londres. Ofereix la possibilitat de fer les sessions en anglès.

Si estàs interessat/da en les sessions individuals o els tallers posa’t en contacte amb l’Eva al T. 607455005 o amb nosaltres a contacte@aima.cat