Acupuntura Japonesa

daoyin“Facilitar una circulació sense impediments i relaxar el cos”

Una de les característiques de l’acupuntura Japonesa és que la punció és superficial o de contacte. Això fa que sigui una acupuntura sense dolor.

L’objectiu d’un tractament d’acupuntura és facilitar una circulació sense impediments i relaxar el cos. Per aconseguir aquests objectius ens ajudem de les agulles, la moxa i les mans (massatge).

En qualsevol malaltia hi ha dos components: el problema fisiològic concret i una alteració en el nostre organisme (físic i mental). Les sessions tenen l’objectiu d’ajudar a recuperar un estat més equilibrat i al mateix temps alleujar els símptomes provocats per la malaltia.

 


 

Qui se’n pot beneficiar?

L’acupuntura pot ajudar en les següents patologies: problemes ginecològiques, ansietat, depressió, artrosis, artritis, tendinitis, migranya, problemes digestius…

 

Terapeuta

Miquel Àngel Cabrer és el president de l’Associació Toyohari (branca espanyola, www.toyoharispain.com), i professor a la formació de l’Escola Toyohari a Amsterdam. És coautor del llibre Restoring Order in Health and Chinese Medicine.

Per concertar una sessió pots posar-te en contacte amb el Miquel Àngel al T. 605507930 o amb nosaltres a contacte@aima.cat