Workshop de Teatre Terapèutic

Filed in Activitats realitzades, Teatre Terapèutic by on 26/03/2018

aima_teatre-terapeutic

Saps quins personatges estan actuant en el teu inconscient?
Tens ganes de desenvolupar la teva creativitat i autenticitat?
T’agradaria expressar-te amb llibertat?

En aquest workshop desenvoluparem els nostres infinits potencials: creativitat, autenticitat, autoconfiança, espontaneïtat i llibertat personal. El Teatre és un camí lúdic per mirar i reviure les nostres experiències i crear noves possibilitats, permetent mirar-nos sense judicis, gaudint del joc de ser el que un vol. En un ambient segur i lliure per a expressar i manifestar la nostra veritat, utilitzant l’art com a canal i resultat de les nostres pròpies experiències.

És a través de l’autoconeixement que ens enfrontem amb les qüestions i inquietuds que ens allunyen de la plena realització personal. El teatre és una poderosa eina que ens permet expressar i viure diferents rols, des del joc de l’observació, possibilitant una nova mirada per als nostres conflictes.

Veure vídeo i experiències

Dia: Dissabte 28 d’abril 2018 
Hora: de 10h a 18h
Preu: 60€
Lloc: Aima (c. Francisco Giner, 40, barri de Gràcia)
Impartit per: Márcia Paveck, terapeuta Corporal Transpersonal, graduada en cinema i Teatre Terapèutic. Per més informació i inscripcions: lab.teatroterapeutico@gmail.com 

 


CAST

¿Sabes qué personajes están actuando en tu inconsciente?
¿Tienes ganes de desarrollar tu creatividad y autenticidad?
¿Te gustaría expresarte con libertad?

En este workshop desarrollaremos nuestros infinitos potenciales: creatividad, autenticidad, autoconfianza, espontaneidad y libertad personal. El Teatro es un camino lúdico para mirar y revivir nuestras experiencias y crear nuevas posibilidades, permitiendo mirarnos sin juicios, disfrutando del juego de ser lo que uno quiere. En un ambiente seguro y libre para expresar y manifestar nuestra verdad, utilizando el arte como canal y resultado de nuestras propias experiencias.

Es a través del autoconocimiento que nos enfrentamos con las cuestiones e inquietudes que nos alejan de la plena realización personal. El teatro es una poderosa herramienta que nos permite expresar y vivir diferentes roles, desde el juego de la observación, posibilitando una nueva mirada para nuestros conflictos.

Ver cartel del workshop.
Ver vídeo y ver experiéncias

Dia: Sábado 28 de abril 2018 
Hora
de 10h a 18h
Precio:
60€
Lugar:
Aima (c. Francisco Giner, 40, barrio de Gràcia)
Impartido por: Márcia Paveck, terapeuta Corporal Transpersonal, graduada en cine y Teatro Terapéutico. Para más información o inscripciones: lab.teatroterapeutico@gmail.com 

Tags:

Comments are closed.