Professionals

Els professionals dʼAima entenem que la persona i el seu sentir és el més important. Lʼexercici del respecte, lʼescolta atenta, el tacte delicat i conscient, la tendresa i les paraules dites des del cor són els pilars de la nostra manera de fer.

carmev

Carme Vidal Cendrós

Professora de ioga

Va començar la seva trajectòria estudiant Dansa Contemporània a l’Institut del Teatre, a Barcelona, i treballant com a ballarina professional del 1978 al 2002 en diverses companyies. “Com a ballarina notava que en el nivell de moviment es podia anar més lluny. Em va sorprendre descobrir en el ioga que el moviment més important estava en la ment, en el seu funcionament i també en un delicat moviment d’obrir el cor”.

Es va titular com a professora per la Asociación Española de Practicantes de Yoga (AEPY), i està reconeguda pel Krishnamacharya Healing & Yoga Foundation (KHYF), Chenai (Índia).

Ha treballat com a professora de ioga al centre cívic Sagnier al centre de Creació de dansa i arts escèniques la Caldera.

Actualment treballa com a professora de Ioga a Aima, i al seu estudi particular a Valls, i forma part del grup Ara Ioga. Regularment imparteix cursos d’iniciació al ioga per a llevadores, organitzats per l’Associació Catalana de Llevadores. És també professora de dansa creativa per a nens a l’escola de Lurdes i coordina els tallers de cos, expressió artística i silenci per a nens, que s’imparteixen a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, impulsats per la mestra Zen Berta Meneses.

Contacta amb ella al T. 620 963 931 o a vidalbailen@hotmail.com


miquel

Miquel Àngel Cabrer

Professor de Dao Yin i Tai Ji Quan i Acupuntor

El seu contacte amb el treball corporal xinès va començar fa més de 30 anys. I el que inicialment era un divertiment, a poc a poc, es va anar convertint en la seva dedicació professional, juntament amb la pràctica de l’acupuntura. Al llarg dels anys ha aconseguit harmonitzar la pràctica d’aquestes disciplines de manera que el Dao Yin i el Tai Ji Quan l’han ajudat a entendre i practicar millor l’acupuntura i viceversa. El Miquel Àngel ha complementat la dedicació pràctica amb la investigació. Fruit d’aquest treball és la publicació del llibre Restoring order in Health and Chinese Medicine, de l’editorial La Liebre de Marzo.

Contacta amb ell al T. 605 507 930

 


carmec

Carme Calafat

Psicòloga clínica

Combina des de fa 20 anys el treball clínic amb la intervenció i gestió de projectes socials.

La seva trajectòria i implicació en el camp social li ha permès conèixer de fons les capacitats que les persones tenim per generar canvis en situacions de vulnerabilitat. La seva experiència clínica s’ha basat en el treball individual, de parella i familiar.

Contacta amb ella a carme.calafat@ono.com

 


maite

Maite Suay 

Psicòloga 

Per més que ho vulguem defugir, tard o d’hora, tots hem de seguir la nostra vocació. Durant molts i molts anys, Maria Teresa Suay va dedicar els seus esforços a bastir un sòlid projecte empresarial, però, inevitablement, també li havia d’arribar el moment en què la seva veritable vocació s’imposés: la psicologia, vista no com una manera de guanyar-se la vida, sinó sobretot com un mitjà d’ajudar els altres, havia estat sempre el seu interès i la seva passió, però la feina, la família, les preocupacions quotidianes li havien impedit de dedicar-s’hi.

Finalment, amb cinquanta anys, amb tot el bagatge vital que això implica, va decidir abocar-se totalment a aquest àmbit. Com en tot canvi vital, les renúncies van ser difícils, però les compensacions han estat tantes i tan positives que el penediment és, ras i curt, impensable.

És psicòloga sanitària (UB), té un màster en Psicoteràpia Analítica Grupal (universitat de Deusto) i una formació en Constel·lacions Familiars a l’Escola Meta (reconeguda per l’associació espanyola Bert Hellinger i l’associació alemanya DGfS).

Contacta amb ella al T. 649 720 577 o a maitesuay@iguanabcn.com

 


eva

Eva Moreno Ávila

Professora i terapeuta de la Tècnica Alexander

Des de ben jove va estar dirigint el seu propi negoci, al qual es va dedicar intensament durant anys. El seu desig de creixement la va portar a fer el que havia somniat des de petita: teatre i dansa contemporània. Durant la seva formació d’arts escèniques a Barcelona va descobrir la Tècnica Alexander, que li va obrir un nou horitzó de formació personal.

Després d’acabar arts escèniques, l’Eva va decidir profunditzar en el coneixement de la Tècnica Alexander i es va formar com a professora al Constructive Teaching Centre de Londres, que va acabar al 2010. Actualment imparteix tallers introductoris i sessions individuals a Dublín, Barcelona i Sevilla.

Contacta amb ella al T. 607 455 005

 


neus

Neus Abella

Terapeuta de Massatge Tailandès

És doctora en Biologia Cel·lular i està formada en Massatge Tailandès Terapèutic, Massatge Abdominal, Osteothai, Teràpia Craneosacral, Zenthai Shiatsu, Reflexologia. A més a més d’Ashtanga Vinyasa Ioga, Hatha-Raja Ioga i Yin Ioga.

En acabar el seu doctorat, la Neus va emprendre un viatge cap a Àsia, que li va permetre estudiar i aprofundir en el món del Ioga i de diversos tipus de massatge. El seu compromís amb el benestar de les persones la van dur a buscar fins que va trobar en el Massatge Tailandès una teràpia amb la que contribueix a la millora física, mental i espiritual dels seus pacients.

La combinació d’aquests nous coneixements amb la seva base científica li han aportat una perspectiva mes holística del cos humà.

Actualment, dedica el seu temps a fer formacions de Massatge Tailandès a Europa i està agraïda de poder oferir la seva experiència i els seus coneixements a Aima.

Contacta amb ella al T. 665821879 o a neusyoga@gmail.com

 


 

claudiaClaudia Mailahn

Musicoterapeuta

La Clauda Mailahn va fer la carrera de música i musicoteràpia a Berlín.
És musicoterapeuta desde fa 28 anys, i va treballar durant 15 anys a l’Hospital Psiquiàtric infantil i juvenil de la Charité de Berlín. És especialista en Musicoteràpia i Problemes Auditius (acúfens, hipoacusia).

És musicoterapeuta reconeguda a Catalunya per la ACMT (Associació Catalana de Musicoteràpia) i acreditada com a musicoterapeuta professional a Espanya per la CAEMT (Comisión de Acreditación Española de Musicoterapeutas Profesionales).
Després d’haver arribat a Barcelona el 2005 va fer el Postgrau de BMGIM (Bonny Method of Guided Imagery and Music) www.claudiamailahn.com

Contacta amb ella al T. 651105348 o a info@claudiamailahn.com

 


gemma

Gemma Pomarol

Psicoterapeuta i metge homeòpata

Va estudiar medicina i després homeopatia. Ha treballat en diferents entitats dʼàmbit mèdic i social, i des de fa 25 anys acompanya persones que estan passant per moments difícils de la seva vida. Aquesta experiència, juntament amb els seus propis interessos personals, l’han anat conduint a un major aprofundiment sobre el com i el què del sofriment humà. Aquest aprofundiment lʼha dut a explorar diferents aspectes de la consciència com una via de transformació cap a una major connexió amb un mateix i amb la vida tal com és.

Creu que una de les claus de la salut, entesa en el seu sentit més ampli, està dins nostre i que la manera en què percebem la vida, així com les actituds que se’n desprenen, són fonamentals a lʼhora de tenir cura de nosaltres.

Contacta amb ella a contacte@aima.cat 

 


Retrats i dibuixos de la web fets per www.albateixidor.com