Sumi-e creatiu: gestualitat i forma

Filed in Activitats realitzades, Art Sumie by on 18/12/2017

sumi-e_cicle

 

Cicle de pintura japonesa

A través del pinzell, l’aiguada i la tinta negra, ens endinsarem en l’actitud del pensament oriental, i aprendrem a plasmar l’essència de l’objecte més enllà de la seva aparença formal.

L’instant i el buit prendran protagonisme a través del traç i del gest, aprofundint en la tècnica del Sumi-e, un art refinat i d’estètica delicada i subtil que ens portarà a un viatge interior. La tècnica Sumi-e ensenya la importància de mantenir una actitud tranquil·la i silenciosa, per tal d’experimentar com el silenci, el buit i l’espai en blanc alliberen la imaginació i afavoreixen l’esperit creatiu a través d’una pinzellada. Un cop feta la pintura no és corretgeix ni es refà, per això ha d’haver-hi una visió prèvia del que es vol pintar. Es té la idea, el record, l’emoció i, simplement, un deixa que es manifesti.

L’activitat va adreçada al públic interessat, sense necessitat de coneixements previs. Es recomana portar roba fosca.

Veure el cartell

Dia: Dissabtes 10 i 24 de febrer, i 10 de març del 2018
Hora: de 10.30h a 13.30h
Preu: 95€ inclou material
Lloc: Aima
Professora: Anna Maria Llagostera. Artista especialitzada en la tècnica Sumi-E i l’aiguada japonesa. Artista i Docent en l’Estètica Zen i el Creixement Personal i Evolutiu. web Anna M. Llagostera

Aima us convidarà a l’inici del taller de sumi-e a compartir un te preparat i inspirat en els valors del mestre de te japonès Sen no Rikyu: harmonia, respecte, puresa i tranquil·litat.

Per informació i inscripcions: contacte@aima.cat. Places limitades.

 

 

Comments are closed.