Tècnica Alexander i Moviment

aima_moviment

Classes setmanals de dansa i moviment com a vehicle d’expressió del cos.

Un cos en moviment és un llenguatge únic i valuós que cada persona té a la seva disposició per gaudir-lo.
Durant les classes es donen una sèrie de pautes i consignes clares i concretes per tal d’arribar a aconseguir una major flexibilitat i fluïdesa en els moviments, una millora de la concentració i obertura de la ment i un augment de l’autoestima i confiança en un/a mateix/a.
Les classes s’estructuren en dues parts, la primera es basa en la Tècnica Alexander i la segona en moviment orgànic, respiració i improvisació junt amb elements d’expressió corporal i dansa contemporània.

És una activitat pensada per a totes les persones que tinguin ganes d’explorar i treballar amb el seu cos com a font de coneixement. Per apuntar-se a les sessions no cal saber ballar.

Veure el cartell

Dia: Dimecres a partir del 18 de gener fins el 22 de març del 2017
Hora: de 17h a 18.30h
Preu: 150€ 10 sessions / 85€ 5 sessions
Lloc: Aima

Classes impartides per Eva Moreno i Eva Bellart.
Eva Moreno, professora de Tècnica Alexander. Formació al Constructive Teaching Centre, London. ccorporalcreativa.blogspot.com.es.

Eva Bellart Baratau. Rep una formació multidisciplinar en dansa contemporània. Coordina el projecte Dones que Dansen: enfortiment de l’autoestima a través de la dansa com a eina de transformaciosocial als centres penitenciaris. Té residència a diferents sales de Bcn on desenvolupa processos de creació artística. Realitza classes de dansa conscient i laboratori a Barcelona i Sabadell. Actualment estudia Shiatsu i moviment a l’Escola de Shiatsu i moviment de Barcelona. evabellart.wordpress.com

Per informació i inscripcions:
Truqueu al T. 607 455 005 (Eva Moreno) o al 636 003 442 (Eva Bellart), o contacteu per correu a contacte@aima.cat

Places limitades a 6 persones.

 

Comments are closed.