Sales d’Aima

Sala polivalent

Es tracta d’una sala diàfana amb entrada a peu de carrer però ben aïllada amb parquet, calefacció i bona il·luminació. És un espai polivalent adequat per a realitzar teràpies grupals, conferències, sessions en grup com meditació, ioga, dao yin, tècnica alexander, massatge tailandès o altres treballs. Està equipada amb cadires, estoretes i disposa d’un lavabo.

Preus:

Dilluns a divendres
Per hora: 30€
Matí o tarda (franges de 5h): 105€
Dia sencer: 150€

Dissabtes i diumenges
Matí o tarda (franges de 5h): 75€
Dia sencer: 140€

 

aima_6

aima_10

aima_7

aima_8

 

Sala de consulta gran

Sala gran i còmode per a terapeutes professionals adreçada a consultes amb clients. Disposa d’una taula i cadires, un llit de massatges molt còmode i una petita zona de relax. Està ben aïllada, té una il·luminació càlida amb possibilitat d’adaptar-la a les necessitats de cada terapeuta. És una bona sala per a professionals que fan atenció individual i/o familiar i altres professionals que necessitin un espai tranquil i ben equipat.

Preus:

Dilluns a divendres
Per hora: 19€
Matí o tarda (franges de 5h): 70€
Dia sencer: 135€

Dissabtes i diumenges
Matí o tarda (franges de 5h): 60€
Dia sencer: 100€

 

aima_9

 

Sala de consulta petites

Disposem d’un altre espai independent a la sala polivalent. Té entrada a peu de carrer, una recepció i tres sales més petites de consulta, d’atmosfera molt tranquil·la i relaxada. Disposa de lavabo i cada sala té taula, cadires, il·luminació càlida i calefacció. Totes les sales són ideals per a professionals que fan atenció individual. És un espai molt silenciós on es respira pau i respecte.