Banys de Bosc a la Tardor

Filed in Activitats realitzades, Dao Yin by on 25/08/2018

aima_bany bosc-tardor
Caminar per la natura en silenci i deixar-se portar pel ritme del bosc.

El Shinrin-Yoku té els seus orígens al Japó, significa “sentir l’atmosfera del bosc” o “bany de bosc”. La naturalesa del bosc ens convida tant al moviment com a la quietud. L’alternança i l’equilibri entre els dos a través del fet de caminar i la pràctica del Dao Yin i Taijiquan ens ajudarà a obrir-nos més als colors, olors i sons del bosc.

La nostra passejada, pausada i tranquil·la asserenarà els nostres sentits i ens facilitarà entrar, suaument, en un canvi de ritme per gaudir del silenci. Aquesta activitat està oberta a qualsevol persona. La pràctica dels moviments de Dao Yin i Taijiquan són senzills i fàcils de realitzar.

Caminar, parar, practicar junts i en solitari, observar, estar en silenci – tot ha de realitzar-se com l’aigua que busca el camí descendent cap al mar-. No és el “jo” de l’aigua que decideix per on anar. És el mateix terreny que marca el ritme i la direcció.

Dia: Diumenge 17 de novembre 2019

Hora: Sortida des de Barcelona 8h i arribada a Barcelona a les 19h
Preu: 30€
Lloc: Boscos de la Garrotxa

Activitat guiada per: Miquel Àngel Cabrer, professor de Dao Yin, Taijiquan i acupuntor. www.banysdebosc.com

Si estàs interessat/da posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com arribar-hi, l’horari i algunes coses més sobre l’organització. Places limitades.

Per informació i més detalls: info@banysdebosc.com
Per inscripcions: contacte@aima.cat

Comments are closed.