Antar Mauna, la pràctica del silenci interior

Filed in Activitats realitzades, Meditació by on 25/03/2018

aima_taller4

 

Taller de meditació

El silenci (antar) interior (mauná) és una meditació del yoga. La seva finalitat és eliminar el soroll de pensaments i emocions i induir estats de calma mental.

Es tracta d’una metodologia sistemàtica que explicarem al llarg de tres sessions. Focalitzarem la ment per calmar-la i incrementar la resistència als influxos i pertorbacions exteriors. Més endavant deixarem lloc perquè aflorin pensaments no-conscients i emocions reprimides, així com pensaments o imatges creats a voluntat, que observarem amb una actitud de consciència vigilant i equànime.
Aquesta és, en síntesi, la proposta de treball per alliberar tensions mentals i propiciar estats de calma. Són sessions pràctiques i obertes a tota persona que vulgui participar- hi. Recomanem l’assistència al taller complet en que anirem progressant en la pràctica i on també parlarem de com estructurar i integrar la meditació en la nostra vida quotidiana. Tot i així, es pot venir a sessions soles si no va bé l’altra opció.
Porta roba còmoda i, si en tens, coixí de meditació i esterilla.

Veure el cartell

Dia: Dissabtes 21 d’abril, 5 i 19 de maig 2018 
Hora: de 10.30h a 12.30h
Preu del taller (3 sessions): 50€
Preu d’una sessió: 20€
Lloc: Aima
Impartit per: Oriol Cendra, practicant i estudiós del ioga, diplomat com a professor per l’Associació Espanyola de Practicants de Yoga (2004).

Per informació i inscripcions: contacte@aima.cat oriolcendraplanas@gmail.com 

Comments are closed.