Aima

Aima és un espai inspirat des del seu inici per a transmetre sensació de calma, respecte i profunditat. Un espai que convida a les persones a donar-se el permís interior per aturar-se, escoltar-se, sentir-se, expressar-se.

 

Espai terapèutic

Aima ofereix diferents pràctiques, teràpies, activitats i tallers com a mitjans per a canalitzar i catalitzar els processos vitals de les persones cap a una major consciència d’elles mateixes, tant a nivell físic, emocional, mental i espiritual.

Processos vitals és vida en moviment, és a dir, oportunitats de creixement, d’aprenentatge, de disfrutar, per poder viure amb més intensitat, alegria i presència cada moment.

Entenem que la persona i el seu sentir és el més important. Lʼexercici del respecte, lʼescolta atenta, el tacte delicat i conscient, la tendresa i les paraules dites des del cor són els pilars de la nostra manera de fer.

Teràpies >
Activitats i tallers >

 

Ens inspira…

”Tu ets una flor única, tens una aroma insubstituïble, la teva pròpia forma de moure’t pel món, la teva inimitable dansa creativa en la brisa. Una rosa no diu a un lliri: “Voldria ser tu, tenir la teva aroma, les teves corbes, els teus colors, la teva forma d’atraure la llum…”, perquè sap que en essència són un i el mateix ésser…”

Continuar llegint >

 

Aima (Esma, dialectal eima): Facultat d’estimar | Aptitud per a caminar instintivament | Estat conscient; noció d’allò que ens succeeix | Ús de les facultats intel·lectives; coneixement, seny | Força d’esperit, coratge, delit, alè | Moviment instintiu.